Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Αντιφασιστική Εκδήλωση-Συζήτηση

Μέχρι στιγμής ως Αντιφασιστικό Μέτωπο Λαμίας, ενώσαμε τις φωνές μας ενάντια στο φασισμό σε δύο μεγάλες συγκεντρώσεις και πορείες, άνθρωποι διαφορετικοί μεταξύ μας, ενωμένοι και αποφασισμένοι να μην κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω, απέναντι στη φασιστική απειλή που βιώνουμε. Αποτελούμε ένα κομμάτι του ευρύτατου πλέον αντιφασιστικού κινήματος που έχει αναπτυχθεί πανελλαδικά, το οποίο και αποτελεί μια ανθρώπινη ασπίδα απέναντι στον ρατσιστικό οχετό και τη φασιστική βία.

Μόνο ο ίδιος ο λαός είναι ικανός να χτυπήσει στη ρίζα του φασιστικού φαινομένου. Μόνο αυτός μπορεί να περάσει πάνω από το κουφάρι της Χρυσής Αυγής και όλων των συγγενικών της μορφωμάτων. Με τον μαχητικό αντιφασισμό και με καθημερινή πάλη απέναντι σε όλους αυτούς που υποβαθμίζουν τις ζωές μας και καταστέλλουν τις ελευθερίες μας, μέσα από αυτοοργανωμένες δομές αγώνα, από εμάς για εμάς, αποφασίζοντας εμείς για τα θέλω μας και για τους τρόπους του αγώνα μας, ενάντια στη βάρβαρη πραγματικότητα που βιώνουμε σήμερα.

Στα πλαίσια αυτά καλούμε όλους τους πολίτες του τόπου μας, εργαζόμενους, ανέργους, μαθητές, φοιτητές, τα εργατικά τους σωματεία, τα συνδικάτα τους, να πάρουν μέρος στην Αντιφασιστική Εκδήλωση-Συζήτηση την

Τετάρτη 23 Οκτώβρη, 7:00 μ.μ., στην αίθουσα του Τ.Ε.Ε.
(Πλατεία Ελευθερίας 3, 4ος όροφος)

Αντιφασιστικό Μέτωπο Λαμίας

Ιστοσελίδα: http://antifasistikometopolamias.blogspot.gr/
Επικοινωνία: antifasistikometopolamias@gmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου